Полезно


Сео услуги за румънското интернет пространство (google.ro)
  • SEO означава оптимизация за търсачки (на англ. search engine optimization, SEO) - подобрява видимостта на уеб сайт в румънското интернет пространство (най-вече в google.ro).

  • Ако вече имате уеб сайт на румънски език, насочен към румънския интернет пазар, и искате вашият сайт да привлече повече посетители и потенциални клиенти в Румъния, то ние предлагаме специализирани СЕО услуги за Румъния.

  • СЕО услугите се състоят в множество решения и операции в краткосрочен или дългосрочен план в зависимост от желаните резултати, конкуренцията в съответната ниша, както и от много други условия.

  • Когато говорим за видимост на един уеб сайт в интернет пространството, това означава, че той трябва да се появява на първа страница между първите 10 резултата в google.ro при търсене на определените ключови думи.

  • Ако вашият уеб сайт все още не е преведен на румънски език, предлагаме професионални услуи за превод от български на румънски език на български уеб сайтове (преводът включва и локализация на текста, какво означава локализация можете да видите на следния линк Локализация.

За да можем да ви направим конкретна оферта, моля направете запитване: Запитване

 

Анкета

Колко често имате нужда от преводи на румънски език?